mitt magiska liv – en blogg med magen i fokus

Jag heter Emmy och har sedan i mina tidiga tonår haft problem fram och tillbaka med magen. Den här bloggen handlar om min resa fram till idag och hur jag lever idag som 30-åring med flera diagnoser. Jag kommer att dela med mig av tips och t.ex. recept på mat som är bra för magen. Min förhoppning är att kunna hjälpa andra på vägen som har liknande problem.

Aloe vera -drycken som förändrat mitt liv!

1 Comment

IMG_2630

För 2 år sedan, närmare bestämt på nyårsafton 2012 bestämde jag mej för att bli återförsäljare i Forever Living Products. Numera arbetar jag med att inspirera andra till en bättre hälsa med dessa underbara aloe vera produkter. Jag hade samma år börjat dricka aloe vera och märkte hur jag började må bättre. Nu, två år senare är jag aldrig så sjuk i magen längre som jag brukade vara förr. Jag dricker 60 ml aloe vera varje dag med smaken äpple/tranbär, det är gott och känns fantastiskt att varje morgon ge min mage och min kropp denna möjlighet till att må bra! Jag önskar att alla med magproblem kunde få chansen att testa detta och förhoppningsvis märka att den gör skillnad i deras liv som den gjort för mig!

Många kramar från Emmy

aloe-vera-gel-indicatii

Advertisements

One thought on “Aloe vera -drycken som förändrat mitt liv!

  1. Hej jag är 27 år gammal och haft det i ca 2-3 år jag blir värre för varje gång vet inte vad jag aka göra jag varit på gastropi och svalg röntgen även gått in med en kamera genom näsan och kollat halsen lite dem hitta inget bara lite irritation men inget från magen . Har olika känslor mår illa blir snabbt mätt och direkt ja äter får jag reflux . Sen ibland får ja mkt gaser känner mig jätte hungrig samtidigt så trött och värmevågor sen fryser jag sen hjärtklappningen sen börjar ja grubbla ifall de inte är något annat gått ner 10 kilo av all denna stress mår så dåligt kan ja få lite tips på hur ja ska lugna min själ plus är rädd för tabletter och hatar medecin är hypokondriker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s